Search
image

Archives: Reviews

image
28 September
image
23 September

barang tak diterima tapi status parcel has been delivered..driver: JHJ-R-ZAKIYUDDIN BIN MOHAMED SAID.. Delivered pada 14/09/2022..sampai sekarang 23/09/2022 barang tak sampai.. tolong lah buat kerja dengan betul..

Read More
image
14 September

Agak nya orng shopee express ni anak haram kot sbb tu hntr barang orng lmbt.. kjp out delivery tpi tak smpai ii… Mesti anak haram nii… Sbb th bat keje mcm tu… Neraka laaa tmpt kau …. Bodoh pnya shopee express

Read More
image
11 September

parcel is out for delivery apa huh . 4 hari tak sampai sampai pun , kau hantar tengah malam pun aku terima lah ni tak hantar hantar menyirap eh .

Read More
image
25 August

is so delicious and the portions is huge

Read More
image
21 August

OUR SITE ADDRESS HAVE BEEN CHANGE>PLEASE CHEAK IN THIS LIN https://www.cupp.worldwidehistoryroom.com/

Read More
image
09 August
image
01 August

barang aku kenapa peram lama2……. call langsung x angkat……. call customer servis tanya nk self collect dia x bg….. berapa lama nk tggu weii…. teruk lah j&t klang jaya ni……….. mohon hq j&t pantau apa yang berlaku kt j&t klang jaya ni……. sumpah teruk giler lah perkhidmatan korang…..

Read More
image
31 July

Sumpah lembap kaw2 J&T klang jaya ni..sume parcel aku die hold…then update dlm Shopee “Parcel in Transit” . Benda ni da drag dekat sebulan…menyusahkan betul…

Read More
image
26 July

Perkhidmatan penghantaran yang sangat lembab…

Read More